Lajm

E Pabesueshme…Duke Punuar Kopshtin, ÇlFTl Gjen Kasafortën Me Mijëra DoIIarë E StoIi Ari

Një çift në Staten Island të New Yorkut, është befasuar shumë kur gjatë punimeve në kopshtin në oborr, ka hasur në një valixhe misterioze të mbushur me para e stoli të vjetra.Çifti nga New Yorku, të cilët ishin duke punuar kur gjetën një valixhe të mbushur me para e stoli të vjetraBrenda saj kishte 52 mijë dollarë dhe stoli me diamante, si dhe shumë unaza të art ../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Megjithatë, ata e kuptuan që valixhja kishte të bënte me një vjedhje.
Përveç arit dhe parave, në këtë valixhe kishte edhe një letër, në të cilën ishte adresa e një shtëpie, e cila gjendej në lagjen në të cilën banojnë çifti që gjetën paratë.Pasi shkoi në shtëpinë në të cilën ishte adresa në letër, burri zbuloi që fqinjët e tyre ishin grabitur në vitin 2011. ../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota