Lajm

Ardit Gjebrea ‘t.urperon’ ciftin : Burrë që s’di emrin e gruas ty të kam parë

Pjesë e rubrikës “Gjysma ime” tek E Diela Shqiptare ka qenë psikologia e njohur Denata Toçe dhe bashkëshorti i tij Arben Skënderi, i cili është një artist i mirënjohur në Shqipëri. Ata gjatë intervistës kanë folur për pjesëmarrjen në politikë, po ashtu edhe për jetën private. Moderatori Ardit Gjebrea zbuloi një sekret të Arbeni, që ai i thërret bashkëshortes Denada dhe jo Denata. Arbeni shpjegon arsyen pse nuk i pëlqen t’i thërrasë asaj me emrin që ka../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Arben Skënderi: Po mirë që më pyete, të paktën ta sqaroj sepse e di që ka shumë situata që kam lënë nam për një arsye shumë të thjeshtë. Tani unë muzikant jam, dhe mua një emër personi, mbi të gjitha i bashkëshortes sime, po nuk më tingëlloi, është një problem shumë i madh dhe Denata e pamundur. Nuk më tingëllon absolutisht fare../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota